ŽOGE

Ponujamo vam žoge FIDA za različne športe. Izbirate lahko med različnimi modeli, ki so prilagojeni za različne starostne skupine, različne podlage in različne nivoje uporabe.


S pomočjo opisov posameznih modelov boste enostavno lahko izbrali žogo, ki bo primerna tako za športno vzgojo v šoli, kot tudi za rekreacijo ali za profesionalna tekmovanja.

 

View as Grid List
Razvrsti po

Didaktična žoga FIDA Softy

Zelo mehka in lahka gumijasta didaktična žoga z normalnim odbojem, izdelana iz mehke gume, namenjena je igri in izvajanju najrazličnejših vaj pri mlajših kategorijah, saj je žoga mehka in je dotik povsem neboleč in nepekoč, velikost žoge lahko prilagajate z notranjim tlakom oz. količina zraka v njej.
€8,80

Didaktična žoga FIDA Uni Soft

Vrhunska mehka didaktična žoga z normalnim odbojem, izdelana iz najkvalitetnejše poliuretanske pene prevlečene s plastjo gume, ki jo je brez uporabe ostrega predmeta skoraj nemogoče raztrgati. Namenjena je igri in izvajanju najrazličnejših vaj pri mlajših kategorijah (odbojka, med dvema ognjema, didaktične igre ...), saj je žoga mehka in je dotik povsem neboleč.
€19,80

Košarkarska žoga FIDA Jump Silver

Zelo kvalitetna košarkarska žoga FIDA Jump Silver izdelana iz PU usnja, ki omogoča zelo dober oprijem in kontrolo vodenja. Primerna za dvorane in zunanja igrišča, saj je material odporen na obrabo na trdih površinah.
€19,80

Košarkarska žoga FIDA Jump Street

Kvalitetna košarkarska žoga FIDA Jump Street, izdelana iz dvoplastne gobaste gume, ki omogoča zelo dober oprijem in kontrolo vodenja.
€9,80

Nogometna žoga FIDA FN-100

Kvalitetna nogometna žoga FIDA FN-100, izdelana iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja s hibridno tehnologijo. Na voljo je v velikosti 5.
€10,80

Nogometna žoga FIDA FN-300 jr.

Zelo dobra nogometna žoga FIDA FN-300 jr., izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov. Na voljo je v velikosti 3.
€17,80

Nogometna žoga FIDA FN-400 jr.

Zelo dobra nogometna žoga FIDA FN-400 jr., izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov. Na voljo je v velikosti 4.
€17,80

Nogometna žoga FIDA FN-500

Zelo dobra nogometna žoga FIDA FN-500, izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov. Na voljo je v velikosti 5.
€17,80

Nogometna žoga FIDA FN-700- uradna žoga SMZ

Vrhunska tekmovalna žoga izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov.

Nogometna žoga FIDA FN-700 je uradna žoga slovenske reprezentance v malem nogometu!
€28,80

Odbojkarka žoga FIDA Copacabana za odbojko na mivki

NOVA - vrhunska, ročno šivana žoga za odbojko na mivki.
€26,80

Odbojkarska žoga FIDA School Soft light

Izredno mehka in na dotik povsem nepekoča odbojkarska žoga FIDA School Soft light. Žoga je 10% LAŽJA od običajne, zato je še posebej primerna za otroke in začetnike.

Žoga je trenutno razprodana, nova pošiljka prihaja v naše v drugi polovici septembra!
€19,80

Odbojkarska žoga FIDA Xtreme Smash

Vrhunska odbojkarska žoga FIDA Xtreme Smash z novo obliko 18 panelov.

Prenovljen model, izdelan iz novega materiala!

Žoga je trenutno razprodana, nova pošiljka prihaja v naše v drugi polovici septembra!
€24,80

Rokometna žoga FIDA FR-700

Vrhunska tekmovalna rokometna žoga izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov. Zunanja plast je iz umetnega microfibre usnja, ki omogoča mehak dotik in vrhunski oprijem. Na voljo je v velikosti 0 ali I ali II.
€17,80

Rokometna žoga FIDA Soft 48

Vrhunska mehka rokometna žoga za mlajše kategorije. Uporabljajo jih za program mini rokometa v številnih evropskih državah.
€16,80

Rokometna žoga FIDA Ultimate Grip

Vrhunska rokometna žoga FIDA Ultimate Grip izdelana iz najkvalitetnejšega umetnega mikro usnja. Bila je uradna žoga šolskih športnih tekmovanj za srednje in osnovne šole.

ODPRODAJA ZADNJIH KOSOV, le še velikost III. (58 cm obsega)!
€26,80 €13,40

SET 2 tehničnih nogometnih žog FIDA (FN-mini in FN-4)

Komplet 2 tehničnih nogometnih žoga FIDA (FN-mini in FN-4), obe sta izdelani iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja. Žogi imata pritrjeno vrvico in ročaj, kar omogoča številne tehnične vaje s katerimi lahko mladi nogometaši hitreje napredujejo in tako nadgrajujejo svoje nogometno znanje.

Vaje lahko izvajate kjerkoli, tudi v stanovanju, saj se žoga ne odbija od tal ali stene in zato ne povzroča hrupa! Različne vaje s tehničnimi žogami FIDA si lahko ogledate na naši YouTube strani.

Možen tudi nakup samo majhne žoge - klikni TUKAJ

€12,80

SET 2 tehničnih nogometnih žog FIDA (FN-mini in FN-5)

Komplet 2 tehničnih nogometnih žoga FIDA (FN-mini in FN-5), obe sta izdelani iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja. Žogi imata pritrjeno vrvico in ročaj, kar omogoča številne tehnične vaje s katerimi lahko mladi nogometaši hitreje napredujejo in tako nadgrajujejo svoje nogometno znanje.

Vaje lahko izvajate kjerkoli, tudi v stanovanju, saj se žoga ne odbija od tal ali stene in zato ne povzroča hrupa! Različne vaje s tehničnimi žogami FIDA si lahko ogledate na naši YouTube strani.Možen tudi nakup samo majhne žoge - klikni TUKAJ

€12,80

Tehnična nogometna žoga FIDA FN-mini

Tehnična nogometna žoga FIDA FN-mini, izdelana iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja. Žoga ima pritrjeno vrvico in ročaj, kar omogoča številne tehnične vaje s katerimi lahko mladi nogometaši hitreje napredujejo in tako nadgrajujejo svoje nogometno znanje.

Vaje lahko izvajate kjerkoli, tudi v stanovanju, saj se žoga ne odbija od tal ali stene in zato ne povzroča hrupa! Različne vaje s tehničnimi žogami FIDA si lahko ogledate na naši YouTube strani.

Možen tudi nakup v kompletu z večjo žogo - klikni TUKAJ


€8,80

Tekmovalna košarkarska žoga FIDA Jump Gold

Vrhunska tekmovalna košarkarska žoga FIDA Jump Gold, izdelana iz umetnega micro PU usnja.
€28,80