Nogometne žoge

View as Grid List
Razvrsti po

Nogometna žoga FIDA FN-100

Kvalitetna nogometna žoga FIDA FN-100, izdelana iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja s hibridno tehnologijo. Na voljo je v velikosti 5.
€10,80

Nogometna žoga FIDA FN-300 jr.

Zelo dobra nogometna žoga FIDA FN-300 jr., izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov. Na voljo je v velikosti 3.
€17,80

Nogometna žoga FIDA FN-400 jr.

Zelo dobra nogometna žoga FIDA FN-400 jr., izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov. Na voljo je v velikosti 4.
€17,80

Nogometna žoga FIDA FN-500

Zelo dobra nogometna žoga FIDA FN-500, izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov. Na voljo je v velikosti 5.
€17,80

Nogometna žoga FIDA FN-700- uradna žoga SMZ

Vrhunska tekmovalna žoga izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih in lepljenih materialov.

Nogometna žoga FIDA FN-700 je uradna žoga slovenske reprezentance v malem nogometu!
€28,80

SET 2 tehničnih nogometnih žog FIDA (FN-mini in FN-4)

Komplet 2 tehničnih nogometnih žoga FIDA (FN-mini in FN-4), obe sta izdelani iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja. Žogi imata pritrjeno vrvico in ročaj, kar omogoča številne tehnične vaje s katerimi lahko mladi nogometaši hitreje napredujejo in tako nadgrajujejo svoje nogometno znanje.

Vaje lahko izvajate kjerkoli, tudi v stanovanju, saj se žoga ne odbija od tal ali stene in zato ne povzroča hrupa! Različne vaje s tehničnimi žogami FIDA si lahko ogledate na naši YouTube strani.

Možen tudi nakup samo majhne žoge - klikni TUKAJ

€12,80

SET 2 tehničnih nogometnih žog FIDA (FN-mini in FN-5)

Komplet 2 tehničnih nogometnih žoga FIDA (FN-mini in FN-5), obe sta izdelani iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja. Žogi imata pritrjeno vrvico in ročaj, kar omogoča številne tehnične vaje s katerimi lahko mladi nogometaši hitreje napredujejo in tako nadgrajujejo svoje nogometno znanje.

Vaje lahko izvajate kjerkoli, tudi v stanovanju, saj se žoga ne odbija od tal ali stene in zato ne povzroča hrupa! Različne vaje s tehničnimi žogami FIDA si lahko ogledate na naši YouTube strani.Možen tudi nakup samo majhne žoge - klikni TUKAJ

€12,80

Tehnična nogometna žoga FIDA FN-mini

Tehnična nogometna žoga FIDA FN-mini, izdelana iz kombinacije umetnega PU in PVC usnja. Žoga ima pritrjeno vrvico in ročaj, kar omogoča številne tehnične vaje s katerimi lahko mladi nogometaši hitreje napredujejo in tako nadgrajujejo svoje nogometno znanje.

Vaje lahko izvajate kjerkoli, tudi v stanovanju, saj se žoga ne odbija od tal ali stene in zato ne povzroča hrupa! Različne vaje s tehničnimi žogami FIDA si lahko ogledate na naši YouTube strani.

Možen tudi nakup v kompletu z večjo žogo - klikni TUKAJ


€8,80