RSS

Novice

Slovenski #JUNAKI pridno zmagujejo na Svetovnem prvenstvu v rokometu v Franciji, zato smo se odločili, da bo to koristilo tudi vam! Pri nakupu rokometnih žog vam ponujamo dodaten 5% popust! Pri naročilu katerega koli modela rokometne žoge FIDA uporabite kodo SPFR17 in tako unovčite dodaten popust. Kodo za popust lahko unovčite od 23. do 31 januarja 2017, pri nakupu vseh modelov rokometnih žog.
AKCIJA badminton loparjev -torek, 13. oktober 2015
Pričela se je sezona badmintona! Dober rekreativni lopar FIDA Fusiontec 939, izdelan iz aluminija in grafita ter ojačan s karbonom, ki tehta samo 95 g, je lahko tvoj že za 14,80 EUR. Seveda je lopar varno shranjen v torbi z naramnim trakom. Hitro klikni in si ga naroči, dokler velja še AKCIJSKA cena.
Slovenski #JUNAKI na EP skrbijo za višji popust -četrtek, 10. september 2015
Ker slovenski #JUNAKI pridno zmagujejo na Evropskem prvenstvu v košarki, smo se odločili, da bo to koristilo tudi vam! Prvotno smo vam pri nakupu košarkarskih žog ponudili dodaten 5% popust, a ker se novih zmag zelo veselimo, smo se odločili, da ob vsaki zmagi junakov dodaten popust povečamo še za 1%!
Evropsko prvenstvo v košarki 2015 -petek, 04. september 2015
Jutri se pričenja Evropsko prvenstvo v košarki, in ker se veselimo zmag naših fantov, vam pri nakupu košarkarskih žog ponujamo dodaten popust! Pri naročilu uporabite kodo EP2015SLO in tako unovčite dodaten, 5% popust.
Slovenska rekreativna reprezentanca v malem nogometu, ki je na lanskem evropskem prvenstvu v Črni gori osvojila 2. mesto, se pospešeno pripravlja na letošnje evropsko prvenstvo, ki bo konec septembra na Hrvaškem, v Vrsarju.
Slovenska rekreativna reprezentanca v malem nogometu je postala VICE EVROPSKI PRVAK! Na evropskem prvenstvu 2015 v Herceg Novem v Črni gori je slovenska reprezentanca osvojila drugo mesto. V finalu so jih premagali Romuni, ki so tako osvojili že 5. zaporedni naslov. Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran Mitja Flisar.
Kolekcija žog FIDA je bogatejša za novi, tekmovalni model odbojkarske žoge FIDA Xtreme Smash.